Kaksi päivää lähtöön

Blogi on vihdoin saatu kokonaan muutettua ja olen kyllä todella tyytyväinen! Pientä hiomista on vielä tuon ulkoasun kanssa, mutta muuten alkaa näyttää jo todella hyvältä. Pahoittelen että vanhojen postausten lukeminen voi olla vähän hankalaa, sillä onnistuneesta siirrosta huolimatta teksti ja kuvat asettuvat vähän miten sattuu.
PSX_20170420_135002
Ylihuomenna olenkin näihin aikoihin jo ihan toisissa maisemissa. Tätä reissua olen odottanut jo kauan, nimittäin marraskuusta lähtien jolloin kummitäti kertoi minulle tästä maailman parhaasta synttärilahjasta. Loma tulee todella tarpeeseen, sillä mulla on todella rankka kevät henkisesti ja fyysisesti takana. Vieläkään en ole kaikista haasteista täysin selvinnyt, mutta päivä kerrallaan. En aio koko viikkona murehtia tai stressata näistä asioista, sillä tiedän että kaikki asiat järjestyy.
PSX_20170428_220158

Blogin puolelle palailen luultavasti aika piakkoin loman jälkeen, tai voi olla että jossain välissä kerkeän tulla vähän kuulumisia kertomaan. Vihdoinkin suunnitteilla olisi myöskin videon kuvailua, mutta sanon jo etukäteen että mitään höpöttelyvideota ei ole luvassa 😀 Varmaan lähinnä sellaista yleiskuvaa joltakin tietyltä päivältä jossa näkyy vähän mitä mä lomalla puuhailen. Hyvää viikonloppua!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s