Kroatian luonto ja blogihiljaisuus

Moikka! Mulla on ollut tänään vapaapäivä jonka aikana olen nukkunut univelkoja pois ja maannut sängyssä netflix kaverina. Kohta suuntaan vielä salille ja illalla on luvassa pyykin pesua ja muuta mukavaa :D. Itseänikin ärsyttää oikein kun kaikkia kroatiapostauksia en ole vieläkään saanut edes luonnosvaiheeseen. Tällä hetkellä elämässä on vaan niin paljon meneillään, ettei kerkeä blogiin pahemmin panostaa. Mutta lupaan että muutosta on luvassa!

PSX_20170523_125839

Lisäsin tänään jälleen Instagramiin(anniinaarto) kuvan Kroatian upeista maisemista ja päätin että olisi jo aika laittaa ne täälläkin jakoon. Upeat maisemat ovat ehdottomasti se sana joka tulee ensimmäisenä mieleen Kroatiasta. Oli vain niin sanoinkuvaamattoman upeaa herätä aamulla ja katsoa ulos parvekkeelta. Takana oli silmänkantamattomiin jatkuvat vuoret ja toisella puolella kristallinkirkas vesi ja lukemattomasti rantaviivaa. Pilvettömällä säällä hotelliltamme näki myös lähisaarille asti!

PSX_20170518_233627

Kaikista upeimmat kuvat nappasin ehdottomasti bussin kyydistä matkalla Splitiin sekä viimeisenä aamuna lentokentälle. Autotie mutkitteli vuorten huipuilla josta oli suorat näkymät ihaniin pikkukyliin sekä taakse jääville vuorille. Olisi kyllä ollut ihana pysähtyä jollekkin näköalapaikalle ihastelemaan pidemmäksi aikaa.

PSX_20170518_233700

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s